Condicions de lloguer

Estades: En temporades altes (Nadal, Carnestoltes, Agost, etc) lloguem els allotjaments per un mínim de 7 nits.  Els preus indicats són per propietat i estada (i no pas per nit o per persona), IGI 4,5% NO inclòs.

Inclòs en el preu: Lloguer de la propietat, aigua calenta i freda, electricitat, calefacció, TV, mantes, utilització de la cuina, pàrking per a 1 cotxe a l’edifici (apartaments), 1 plaça de pàrking privada (xalet) traster privat pels esquís i bicicletes al garatge.

No està inclòs en el preu:

  • Dipòsit (obligatori): 150,00 Euros que es pagaran en metàl·lic a la seva arribada i es tornaran a la sortida segons l’estat de la propietat.
  • Neteja final (obligatori): 100,00 Euros (xalets) i 75,00 Euros (apartaments) que cal afegir al preu de la propietat escollida. La neteja diària (treure les escombraries, etc) va a càrrec del client.
  • Tovalloles (no és obligatori): 7,00 Euros per persona i per setmana. Possibilitat de canviar les tovalloles durant la seva estada (7,00 Euros per persona).1 canvi gratuït per estades de més d’una setmana.
  • Llençols (no és obligatori): 7,00 Euros per persona i per setmana. Possibilitat de canviar els llençols durant la seva estada (7,00 Euros por persona).  1 canvi gratuït per estades de més d’una setmana.
  • Animals: 31,00 Euros per animal i per setmana
  • Bressol (parc infantil): 30,00 Euros per estada

Dipòsit: El dipòsit de 150,00 Euros es tornarà al final de la seva estada deduint el preu de la reparació o de la substitució dels objectes trencats, malmesos o absents.  En cas de que  la reparació o la substitució dels objectes trencats, malmesos o absents sigui  superior al dipòsit, es pagarà el total immediatament i en metàl·lic.

Entrada a la propietat: a partir de les 15:00 i fins les 20:00 h; cal fixar prèviament l’hora prevista d’arribara

Sortida de la propietat: abans les 10:00 hores

Electricitat, calefacció i aigua calenta: L’electricitat i l’aigua estan inclosos en el preu. Calefacció: l’agència es compromet a deixar un marge confortable i calculat segons la temporada, per tant, tot abús de consumició serà facturat al preu oficial. Engegar la calefacció (xalet) o el fet de posar a disposició estufes (apartaments) entre el 15 de juny i el 15 de setembre suposa un suplement de 10,00 Euros al dia.

Pagament: Totes les reserves estaran totalment pagades 28 dies abans de la seva arribada. Pot efectuar el pagament en dues vegades.Pagament amb tarja: ell saldo serà carregat automàticament 28 dies abans de la seva arribada. Per reserves efectuades menys de 28 dies abans de l’arribada prevista: s’exigirà el pagament del 100% de la reserva al moment de fer la reserva.

Lloguem les nostres propietats exclusivament i únicament a parelles o famílies: Ens reservem el dret de rebutjar o anul·lar reserves que no compleixin aquestes normes sense possibilitat d’abonament.

Ocupació: Queda totalment prohibit ocupar la propietat amb més persones que les sol·licitades en la descripció de propietat. En el cas de no complir aquesta norma ens reservem el dret d’anul·lar la reserva en qualsevol moment sense possibilitat de reembossament.

Anul·lacions: Tota anul·lació s’ha de fer per escrit (correu, E-mail o fax) i confirmat per part nostra.

Despeses d’anul·lació:

Les anul·lacions efectuades com a mínim 28 dies abans de la data d’arribada, seran abonades al 100%.
Les anul·lacions efectuades entre 28 i 16 dies abans de la data d’arribada, seran abonades al 75%.
Les anul·lacions efectuades entre 15 i 08 dies abans de la data d’arribada, seran abonades al 50%.
Les anul·lacions efectuades entre 07 i 01 dies abans de la data d’arribada, seran abonades al 25%.
Las anul·lacions fetes més tard o la no-presentació no seran ni abonades ni substituïdes.

Arribada posterior:

No es farà cap devolució ni abonament si arriben un o varis dies desprès de la data prevista.

Interrupció de l’estada:

No procedirem a cap devolució ni abonament en cas d’interrompre la estada pel qualsevol motiu que sigui.

Accidents, robatoris, incendis, objectes danyats etc:

El propietari i Hola Andorra SL no es fa responsable sota cap concepte en cas de danys, robatoris, incendis, accidents… S’aplicarà únicament i exclusivament les condicions de l’assegurança en vigor de la propietat.

CatalanEnglishFrenchSpanish